Financial lease, doe jij bij dit bedrijf!

Wil jij ook voordelig hier uw Financial lease regelen. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de opleiding Commerciële Economie. Het was een zware opleiding maar ik heb hier wel veel geleerd. Toen ik afgestudeerd was ik direct opzoek naar een geschikte baan. Na enkele weken hard zoeken had ik de juiste baan gevonden. Het was een baan als Accountmanager bij een groot internationaal bedrijf. Dit bedrijf heeft voornamelijk klanten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bezoeken en onderhouden van bestaande en nieuwe klanten. Tijdens mijn werk ben ik daarom veel op de weg te vinden onderweg naar klanten. Helaas, had ik nog geen auto dus moest ik die hiervoor gaan aanschaffen. Met mijn manager gingen wij naar een geschikte en goedkope oplossing zoeken om een auto aan te schaffen. We besloten op het internet naar een oplossing te gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht kwamen wij uit bij Auto Financier. We besloten direct contact op te nemen met het bedrijf en de volgende dag hadden wij al een gesprek met hen. 

Financial lease

Voordelige financial lease doe jij hier!

Na een goed gesprek gehad te hebben hadden wij een goede financial lease contract afgesproken. Momenteel rijd ik nu dus in de mooie Volkswagen Polo voor een mooi prijsje per maand! Ik heb zelfs het geluk dat mijn baas een deel van dit bedrag ook voor rekening neemt. Laatst heb ik nog een tocht gemaakt naar een klant ver in het zuiden van Frankrijk. Deze auto kan echt alles aan! Mocht jij voor jouw werk ook een auto nodig hebben dan raad ik je aan om naar de website van deze organisatie te gaan of telefonisch contact op te nemen. Dan weet jij zeker dat alles goed geregeld zal worden en jij tegen een mooie prijs in een degelijk vervoersmiddel kan rijden.

Financial lease