Luchtvracht naar China regelen vanuit Nederland

Als ondernemer kunt u zakelijke contacten in China hebben. Dit maakt dat het versturen van luchtvracht naar China soms noodzakelijk is! De afstand tussen Nederland en China maakt het vrijwel onmogelijk om zelf zorg te dragen voor het vervoer van uw vracht. Gelukkig zijn er verschillende gespecialiseerde partijen, die u kunnen helpen bij het vervoeren van producten tussen Nederland en China. Your Cargo Contact is een voorbeeld van zo’n organisatie. Dit bedrijf geeft aan dat het niet alleen voor het vervoer van luchtvracht naar China zorgt, maar bijvoorbeeld ook voor zeevracht. Sommige producten laat u immers liever per schip, dan per vliegtuig vervoeren. Denk aan grote containers vol producten die aan Chinese partijen geleverd moeten worden.

Voordelen van luchtvracht naar China

Het voornaamste voordeel van luchtvracht naar China ten opzichte van zeevracht, is dat de luchtvracht veel sneller op de plek van bestemming aankomt. In China kan de vracht worden overgedragen aan een lokale vervoerder, die uw vracht naar uw zakenpartner(s) vervoert. Het is ook mogelijk om zelf met uw vracht mee te vliegen. U wordt in dit geval opgevangen in een kantoor op de Chinese luchthaven waar de vracht heengevlogen wordt. Zo kunt u de vracht zelf aan uw zakenpartner overdragen.

Your Cargo Contact is een voorbeeld van een organisatie die luchtvracht naar China aanbiedt. Er zijn naast deze partij logischerwijs meer vervoerders. Het voordeel aan Your Cargo Contact is dat deze partij buitengewoon scherpe tarieven aanbiedt voor het vervoer van uw vracht naar China.