Vloeren horeca voor in de keuken

Een nieuwe vloer voor in uw keuken? Dan moet u ongetwijfeld bij PVC vloeren zijn. Hier kunt u vloeren horeca aanschaffen voor een voordelige prijs. Vloeren horeca zijn vloeren die geschikt zijn voor in de horeca, zoals de naam al zegt. Het geschikt zijn voor de horeca houd als volgende in: brandveilig en antislip. Bovendien zijn de vloeren horeca van milieuvriendelijk materiaal gemaakt: PVC. Deze vloer is zeer snel te plaatsen, zonder verlijming toepasbaar op elke ondervloer. Als u een horecabedrijf heeft is het zeer verstandig om zo’n vloer te hebben. Dit is niet alleen handig voor u zelf maar ook voor uw personeel. Voor vragen over de vloer of andere producten van PVC vloeren kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers. 

Onze ervaring met vloeren horeca

Een half jaar geleden heb ik de Pizzeria van mijn vader overgenomen. Ik wilde dit al heel lang en was ontzettend blij toen ik van mijn vader hoorde dat hij met pensioen ging. Ik gunde het hem om met pensioen te gaan en ik wilde de zaak weer levend maken. Ik heb met mijn budget de hele zaak vernieuwd. Van apparatuur tot inrichting. Ook heb ik een horeca vloer aangeschaft. Ik ging op het internet opzoek naar vloeren horeca. Na eventjes zoeken kwam ik bij de vloeren horeca van PVCvloeren terecht. Ik raakte erg geïnteresseerd in deze vloei en daarom besloot ik er een aan te schaffen. Nu een half jaar later is de zaak van mijn vader volledig verandert. Het loopt goed en het ziet er netjes en verzorgd uit. Van de vloer hebben we ontzettend veel plezier.