Als u uw administratie uitbesteden wilt, waar moet u dan zijn?

Ik ben goed ik wat ik doe maar administratie bijhouden van een bedrijf is echt niet mijn ding, ik heb het geprobeerd maar het werkte niet. Dus besloot ik mijn administratie uit te besteden, maar na dat besluit moest ik gaan onderzoeken waar ik dat wilde gaan doen. Welk bedrijf zou mijn vertrouwen winnen om mijn administratie aan uit te besteden? Ik vond de site finovion.nl. finovion is een netwerk van samenwerkende administratiekantoren en accountancy specialisten en bestaat uit meer dan 50 kantoren. Ze leggen de nadruk volgens henzelf op persoonlijk contact en het begrijpelijk uitleggen van cijfers. Er is een vast aanspreekpunt die wordt aangesteld en ze bieden kennis en professionaliteit. Van de financiële administratie naar managementrapportage en alles daartussen in. De site kwam op mij professioneel genoeg over om ze zeker in mijn hoofd te houden als het gaat om mijn administratie uitbesteden. Maar ik ging verder, want dat doe ik altijd, hun klanttevredenheid is hoog en u kunt in uw regio een klantadviseur zoeken om mee in gesprek te gaan. Ze bieden een vast maandelijks abonnement en zonder extra kosten kunt u dan ook nog eens gratis telefonisch vragen stellen. Bij mij gaat het voornamelijk om salaris administratie wat ik wilde uitbesteden, maar ook de financiële administratie van mijn bedrijf heb ik bij ze ondergebracht. Ik had er gelijk een goed gevoel bij en tot nu toe hebben ze me niet teleurgesteld. Ze kunnen ook een cashflow prognose doen, u online inzicht geven en pre-audit diensten inzetten. Op de site kunt u ook alvast het tarief berekenen wat ze zullen vragen zodat u daar ook op ingesteld bent. U kunt online ook een vraag stellen in het kader van administratie uitbesteden. U kunt zich ook aanmelden op hun nieuwsbrief. Ze hebben diverse kantoren verspreid over Nederland dus er zit altijd wel een kantoor bij u in de buurt en dat is ook een fijn gevoel vind ik zelf. Ze beschrijven per aangeboden dienst wat ze voor u kunnen betekenen.

Administratie uitbesteden moet u blind kunnen doen

En daarmee bedoel ik uiteraard dat u het bedrijf waar u mee in zee gaat blindelings moet kunnen vertrouwen, dat ze zeggen wat ze doen en dat ze doen wat ze zeggen. Dat is gewoon heel belangrijk en ik heb een goede ervaring met dit bedrijf wat dat betreft. De kennis is aanwezig en de professionaliteit ook.

Ook interesse gekregen om uw administratie uit te besteden?

Wilt u ook met dit kantoor samenwerken, ga dan vooral eens een kijkje nemen op deze site, want:

  • Ze bieden de nodige informatie en kennis die u nodig heeft.
  • Ze hebben veel klantadviseurs verspreid zitten over Nederland.
  • Ze zijn open en transparant over wat ze kunnen bieden.

Een fijn bedrijf om mee te werken kan ik u vertellen. Maar neem het niet van mij aan, ga vooral zelf eens een kijkje nemen. Ik raad het van harte aan. Het geeft een goed gevoel om alles uit handen te kunnen geven maar tegelijk ook betrokken bij alles te blijven wat er in uw bedrijf gebeurt.