Autoschade Rotterdam: snel geregeld

Autoschade Rotterdam

Autoschade in Rotterdam is nooit leuk. Ook al is het alleen maar blikschade en ben je blij dat er geen persoonlijk letsel bij komt kijken. Het zorgt toch altijd weer voor een boel gedoe. En als je een auto hebt die je zakelijk gebruikt dan kun je met het uitvoeren van je werkzaamheden ook nog eens in de problemen komen.  

Autoschade in Rotterdam: goed geregeld door Autoschade Direkt

Autoschade RotterdamEen tijdje geleden had ik autoschade in Rotterdam. Het was niet eens mijn schuld maar ja, wel een flinke deuk in mijn auto. Ik kwam terecht bij Autoschade Direkt en meteen werd mij alles uit handen genomen.  Niet alleen de schade werk vakkundig gerepareerd maar ze hebben ook alles met de verzekeringsmaatschappij geregeld. Ik was bang voor een boel gedoe met de verzekering maar dat werd me dus helemaal uit handen genomen. Zo fijn, dat scheelde veel stress en tijd.

Na reparatie weer helemaal als nieuw

Autoschade RotterdamNaast het uitdeuken doen ze ook het spuitwerk, spot repair en kunnen ze ruiten vervangen. De auto wordt weer helemaal gepoetst dus hij ziet er weer helemaal als nieuw uit. De autoschade is niet meer te zien.  Alles is heel goed gerepareerd. Ik was ook erg blij met de leenauto die me werd aangeboden. Voor mijn werk heb ik mijn auto nodig om naar afspraken te gaan. Geen auto betekende ook geen klantbezoeken. En als zelfstandige is dat natuurlijk wel heel vervelend. Maar gelukkig konden alle afspraken gewoon doorgaan dankzij de gratis leenauto.

Autoschade Direkt werkt op een kleinschalige manier waardoor ze erg flexibel zijn. Persoonlijke contact maakt de service compleet. Er wordt met je meegedacht en geprobeerd om alles voor de klant te vergemakkelijken. Ondanks dat autoschade nooit plezierig is, ben ik erg te spreken over de manier waarop deze is afgehandeld door Autoschade Direkt.