De goedkoopste inkt bij printerinktschop.nl

Man puts toner in the printer

Wie op zoek is naar goedkope cartridges voor de inktjetprinter kan die vinden bij printerinktshop.nl. Deze online winkel zegt de goedkoopste leverancier van Nederland te zijn. Het bedrijf heeft zelf een huismerk inkt ontwikkeld, die geschikt is voor zeer veel soorten printers. De inkt wordt zelf geproduceerd en gebruikt om cartridges te vullen. Door deze werkwijze kan printerinktshop.nl heel goedkoop inkt leveren in cartridges die net zo lang mee gaan als de originele exemplaren van de leverancier van de printers. Positief is dat de afdrukkwaliteit uitstekend is en niet onder doet voor de originele inkt cartridges.

Bijna gratis lege cartridges

Voor de inkoop van de lege cartridges die worden gebruikt hoeft printerinktshop.nl bijna geen geld uit te geven. Deze cartridges worden op steeds meer plekken centraal ingezameld, zodat ze voor hergebruik in aanmerking komen. Dat is prettig, want de cartridge is het meest ingewikkelde onderdeel van een printer. Het zou jammer zijn als je dat onderdeel niet vaker dan één keer kunt gebruiken. De lege cartridges werken even goed met de huismerk inkt van printerinktshop.nl als met de originele inkt. Probeer het maar eens uit. Je staat versteld van de kwaliteit en de lage prijs.

Niet elke printer wordt ondersteund

Er bestaan zoveel verschillende merken en typen printers, dat het onmogelijk is om voor alle printers nieuw gevulde cartridges aan te bieden. Bij printerinktshop.nl is een selectie gemaakt uit de merken met de meest verkochte printers. Dat zijn Brother, HP, Epson en Canon. In de meeste modellen van die merken past een cartridge met huismerk inkt van printerinktshop.nl. Het is op de site van printerinktshop.nl heel eenvoudig om jouw model printer te selecteren. Dat gaat in vier simpele stappen. Als je er niet uit komt of vragen hebt, neem dan contact op met de supportafdeling.