De juiste doos voor jou

kartonnen doos

Ook wij geven toe, kartonnen dozen gaan niet jouw meest spannende aankoop van het jaar zijn, maar alsnog is het kopen van deze verpakkingen of dozen enorm handig. Ze zijn namelijk erg handig in meerdere omstandigheden. Vooral in het verzenden van goederen komen dozen en kartonnen verpakkingen altijd goed uit. En natuurlijk zijn dozen handig als je goederen op moet slaan. Maar dozen kunnen erg verschillend zijn onderling, denk bijvoorbeeld aan het formaat of de stevigheid. En de manier waarop een doos in elkaar wordt gezet kan ook verschillen. Hierdoor weet je ook zeker dat de perfecte doos voor jouw doeleinde er vast tussen zit.

kartonnen dozen

Wat zijn de voordelen van kartonnen dozen?

Maar waarom zou je kartonnen dozen gebruiken in plaats van andere opslagmiddelen? Ten eerste zijn kartonnen dozen goedkoper dan de plastic variant, wat natuurlijk bij iedereen in het voordeel is. Daarnaast zijn ze ook ideaal voor transport en opslag. Dit komt doordat kartonnen dozen erg licht in gewicht zijn, dus het gewicht ontstaat pas wanneer je iets in de doos doet. En ondanks het lage gewicht zijn de dozen erg stevig en geven een optimale bescherming aan jouw goederen. En natuurlijk zijn kartonnen dozen ook goed voor het opslaan van goederen geschikt. Dit doordat ze makkelijk te stapelen zijn. Verder zijn kartonnen dozen milieu vriendelijk. De dozen van Logistiekconcurrent hebben het FSC keurmerk, wat betekent dat ze uit een duurzaam beheerd bos afkomstig zijn. Ook kun je deze dozen een persoonlijk tintje geven door ze te laten bedrukken. Dit komt doordat het leveren van de doos een contactmoment kan zijn met jouw klanten, wat betekent dat dit het product is wat jouw klant ziet en daardoor een visitekaartje kan zijn van jouw bedrijf. En zoals gezegd zijn dozen ook erg handig doordat je veel verschillende keuzes hebt. Je kunt dozen in elke maatvoering bestellen bij Logistiekconcurrent. 

Oftewel weet jij al dat je graag kartonnen dozen wilt gebruiken bij het volgende transport van jouw bedrijf? Of heb je nog een opslagruimte die wat beter ingericht kan worden door middel van kartonnen dozen? Of ben je juist een bedrijfje begonnen en wil je wat leuks bedrukken op de kartonnen dozen die je naar jouw klanten stuurt? Dit is allemaal mogelijk bij Logistiekconcurrent, terwijl je goed bezig bent voor het milieu en een leuke prijs ervoor betaalt.