De voordelen van een Defam lening

Een Defam lening afsluiten? Wanneer je geld nodig hebt voor het volgen van een cursus, het kopen van een nieuwe auto of het verbouwen van je woning kun je bij Defam terecht. Deze kredietverstrekker is niet alleen een aanrader op het gebied van expertise, maar ook als het gaat om gemak en snelheid. Een Defam lening aanvragen is makkelijk en snel en doe je binnen een aantal uur. Dit betekent dat je al heel snel jouw dromen kunt najagen met het extra geld dat je snel ontvangt. Daarnaast profiteer je bij Defam van een aantrekkelijk rentetarief en maak je gebruik van de vele extra gemakken.

Zo kun je via de app van Defam digitaal wijzigingen doorvoeren, geld overmaken, saldo bekijken. Je kunt zelfs je contract digitaal ondertekenen, zodat je hiervoor geen afspraak hoeft te maken. Een Defam lening zorgt ervoor dat je snel je financiële middelen hebt om je leendoel te kunnen behalen. Of dat nu gaat om het kopen van een nieuwe camper of het laten repareren van je auto: je hebt volop mogelijkheden.

Defam lening: de mogelijkheden

Je kunt twee soorten Defam leningen aanvragen: een persoonlijke lening en een flexibele lening. Een persoonlijke lening betekent dat je eenmalig een bedrag kunt lenen tussen de €5.000 en €75.000. Er wordt maandelijks een vast bedrag vastgesteld voor aflossing. De looptijd staat ook vast. Bij een flexibele lening kun je vanaf €5.000 tot €50.000 lenen. Je betaalt maandelijks een bedrag aan aflossing, dit bedrag staat niet vast, evenals de looptijd.