Doe cadeau bij een bestelling

aanstekers

Ben je op zoek naar een presentje om bij een bestelling cadeau te doen, dan zijn aanstekers een veelzijdig cadeau om bij het pakketje te doen. Iedereen gebruikt wel eens een aanstekers, en ze zijn licht van gewicht dus makkelijk toe te voegen. In iedere branche kun je ze wel gebruiken, heb je een slagerij en verkoop je bbq pakketten dan is een bbq aansteker perfect om cadeau te doen bij een bestelling. Op deze manier bind je de klanten op een eenvoudige manier aan je bedrijf.

aanstekers

Heel veel is mogelijk

Natuurlijk wil je bij het cadeau doen van aanstekers, wel laten zien waar de aansteker vandaan komt. Of misschien een afbeelding van je dienst of product, bij een online slijterij kun je combineren met teksten en een afbeelding van een fles drank op de aansteker. Wist je dat dit allemaal mogelijk is bij aanstekers.nl, je kunt namelijk ook je eigen afbeeldingen erop laten drukken. Kies voor de kleuren van je bedrijf en maak er een leuke combinatie van met de afbeeldingen.

Wil je luxe?

Natuurlijk zijn er ook luxe aanstekers voor klanten die al jarenlang verbonden zijn aan je bedrijf, een prachtige luxe Zippo aansteker bijvoorbeeld die je kunt laten graveren. Op deze manier laat je de klanten zien, dat zij waardevol zijn voor je bedrijf. Zo zijn er op de website van aanstekers.nl verschillende modellen, en prijzen aanstekers om cadeau te doen. Wat voor aansteker je ook zoekt, in de webshop vind je zeker het geschikte model wat je zoekt.