E learning maken via ander bedrijf

Toen ik de woorden e learning maken hoorde wist ik dat dit niet mijn pakkie an was. Ik weet veel, maar technisch ben ik minder goed onderlegd. Ik zocht een bedrijf die dit voor mij kon doen en al vrij snel had ik er eentje op het oog. Door meerdere besprekingen wist ik dat we op een lijn zaten en toen zijn zei begonnen met programmeren. Het was werkelijk een feestje om te zien hoe er mee werd om gegaan. Ze hebben er echt veel werk van gemaakt en de resultaten waren fantastisch. Eenmaal op de afdeling, toen de software in gebruik ging, was er even een tijd waar iedereen moest wennen. Dit heeft denk ik een maand geduurd. Door goede uitleg en een fijne gebruiksvriendelijkheid was het al snel goed.

We gaan groeien, het wordt ons makkelijker gemaakt

De resultaten daarna gingen als een speer. Iedereen wist wat die moest doen en de communicatie was perfect. Ik heb nog nooit zoveel stressvrije maanden ervaren. Voorheen was er ook veel papierwerk, waardoor er veel bureaucratie ontstond en dat vertraagde de boel flink. Ook dat heeft ervoor gezorgd dat er vaak problemen waren. Nu dit er niet meer is ben ik zeer tevreden. Ik denk dat we als bedrijf nu goed kunnen groeien. Ik blijf samenwerken met het bedrijf en met de digitale leeromgevingen want ik vind het zeker een goede en waardevolle toevoeging voor het bedrijf.