Een fijn gesprek bij Malsen sport en civiel

Ik ben zeer tevreden met het gesprek bij Malsen sport en civiel. In de wandelgangen hoorde ik al dat dit het bedrijf was waar je moest zijn bij renovatie van sportcomplexen, maar na het gesprek wist ik het zelf ook zeker. Het gaat om een klein sportcomplex, maar eentje die een zeer belangrijke functie heeft in de gemeente. Omdat het verouderd is en er de afgelopen jaren weinig geld was om hier iets mee te doen, heeft het zijn charme een beetje verloren. We hebben echter zeer veel belangrijke projecten lopen die ten goede komen van de gemeente. Na jaren overleg is er eindelijk geld beschikbaar gesteld om een renovatie aan te gaan. En dan ga je natuurlijk naar de beste van de beste om dit te bewerkstelligen. Na het gesprek kreeg ik meteen veel meer helderheid. Ik kreeg eigenlijk door dat het allemaal best meeviel. Er was niet zoveel aan de hand qua gebrekkig onderhoud, het kon gewoon af en toe wel een goede opleving gebruiken.

Goed uitzoeken wat we willen

 

Het grootste renovatiepunt wordt het leggen van kunstgras. Daar ben ik heel erg enthousiast over, maar ik weet dat er een team is waar dit eerst in besproken moet worden. Omdat het budget gering is, hebben we meer mogelijkheden maar moeten we ook slim zijn. Wat is het langst houdbaar en heeft het meeste resultaat? Met name door de goede adviezen weet ik nu waar we aan toe zijn en wat slim is om te doen. Zaak nu alleen nog om dit goed te overleggen met elkaar, en tot een overeenstemming te komen.