Erdi, voor vakmanschap en prachtig meubilair voor op straat

volledige renovatie woning

Erdi is het bedrijf dat al meer dan zeventig jaar actief is met het produceren van meubilair voor op straat. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld straatbanken, groenvoorzieningen en verkeersborden. Zonder meubilair op straat is het niet mogelijk om goed deel te nemen aan het verkeer en zou het verkeer er ook niet georganiseerd aan toe gaan. Overal op straat ziet u allerlei voorzieningen die naast praktisch ook mooi zijn. Zo is het bijvoorbeeld erg mooi om een boom te voorzien van een rooster of om de straat aan te kleden met picknicktafels en banken. Voor al dit soort voorzieningen bent u bij Erdi aan het juiste adres. Waar het bedrijf eerst begon als een klein familiebedrijf, is het inmiddels uitgegroeid tot een onmisbaar bedrijf dat veel zaken doet met gemeentes in heel Nederland en met de overheid.

Een moderne canapé

Veel mensen lopen dagelijks door de stad of door de straten van een dorp. Tussendoor willen mensen ook even lekker kunnen genieten van de buitenlucht en even op een bankje kunnen zitten. Dat kan op een moderne canapé van Erdi. Erdi heeft een uitgebreide collectie moderne banken die voldoende comfort bieden tijdens het zitten. Een belangrijk voordeel van deze banken is dat ze zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit. Een canapé is daarom een geschikte straatbank die in elke buurt kan worden geplaatst. Het prachtig hout waarvan de bank is gemaakt, kan goed tegen krassen en daarnaast kan het makkelijk worden onderhouden. Als gemeente heeft u weinig omkijken naar deze banken.

Straatmeubilair bloembakken voor nog meer groen in de stad

Steden bieden maar weinig ruimte voor de natuur. Heel veel groen moet plaatsmaken voor steen, waardoor vele steden er niet meer zo levendig uitzien als vroeger en mensen steeds meer gaan verlangen naar wat meer groen in de stad. Het is niet in elke stad mogelijk om er bomen te planten, maar u kunt een straatbeeld wel wat meer aankleding geven door als straatmeubilair bloembakken te plaatsen. Deze bloembakken zijn gemaakt van stevige materialen en zijn daardoor bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Doordat u kunt kiezen uit verschillende formaten, zijn de bloembakken te plaatsen op grote pleinen, maar ook in de wat kleinere straatjes.

Straatmeubilair is onmisbaar

Zonder straat meubilair zouden de straten er niet mooi uitzien. Daarom is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in het assortiment van Erdi. Het kan misschien wat lastig zijn om meteen een keuze te maken uit de verschillende producten. Daarom kunt u er altijd voor kiezen om eerst een offerte aan te vragen.