Ergonomische muis aanschaffen

Voor mijn werk ga ik een ergonomische muis aanschaffen. Hier heb ik zoveel goede ervaringen over gelezen en gehoord, dat ik het nu wel eens zelf wil ervaren. Al een tijd heb ik pijn in mijn pols. Overdag gaat het redelijk, maar zodra ik thuis op de bank zit komt de pijn. Hiervoor was ik al naar de huisarts geweest en daar kreeg ik te horen dat ik beginnende RSI klachten had. Meteen thuis gekomen ben ik op het internet gaan zoeken wat dit precies is en wat ik er eventueel tegen kan doen. Vaak las ik dat je de nodige rust moest nemen, rust die ik beslist niet kon nemen. Mijn werk was erg belangrijk en dat moest echt elke dat opgeleverd worden. Bovendien was in mijn situatie geen werk, geen inkomen.   Ergonomische muis

Een ergonomische muis aanschaffen

Het volgende wat ik vaak las. is een speciale muis aan te schaffen. Door deze muis, welke je in verticale positie moet hanteren, heb je een andere houding. Door deze houding ontlast je de pols en hiermee kunnen de klachten ook zo goed als verdwijnen. Meteen verder gaan zoeken waar je zo een muis kan kopen. Op de website van Ergonomique zag ik vele modellen voorbij komen. Eigenlijk teveel, want nu wist ik niet welk model het beste bij mij zal passen. Het voordeel van dit bedrijf was dat je deze muizen en andere producten voor een tijd mag lenen. Je krijgt als het ware een proefpakket en hiermee kan jij zelf uitvinden welk model aan jouw verwachtingen voldoen.

We zijn nu een paar maanden verder en ik vind het werken nu geweldig. Elke dag wissel ik mijn werkpositie af in staan en zitten. Hierdoor voel  ik mij een stuk beter en kan ik mijn spieren ontlasten. Dankzij de producten van Ergonomique is het werken een stuk leuker geworden. Mijn ergonomische muis helpt hier zeker aan mee. Ergonomische muis