Het magazijn optimaal benutten met een tussenvloer

Kun je zomaar een tussenvloer realiseren? Als ondernemer zijnde heb ik het druk genoeg. Wij verkopen diverse soorten meubelen vanuit ons magazijn. Hier beleven wij enorm veel plezier mee aangezien er steeds meer klanten ons bedrijf weten te vinden. Dit betekend dan ook direct dat er meer productie geleverd moet worden. Laat dit nou net een probleem zijn bij ons. Wij hebben hier namelijk niet de ruimte voor om dit geheel uit te breiden. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een manier hoe dat wij het alsnog kunnen uitbreiden.

Open dag!

Tweemaal per jaar hebben wij een open dag. Hiermee hopen wij meer klanten te kunnen lokken zodat er meer verkocht wordt. Dit is dan ook wel het geval alleen kunnen wij het nu niet meer bijhouden. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om even geen open dag meer te houden. Ik vind het erg belangrijk om er eerst voor te zorgen dat hier de nodige ruimte voor vrijgemaakt wordt zodat het weer mogelijk is.

Wij kunnen weer ademhalen!

Nu dat ik terecht ben gekomen op de website van Anera wist ik het meteen! Dit bedrijf kan leveren naar wat wij opzoek zijn. Een tussenvloer realiseren was dan ook het beste wat wij konden doen. Hiermee krijg je automatisch meer ruimte en kunnen wij het goed uitbreiden hoe dat wij het willen. Zodra dit daadwerkelijk gerealiseerd is kunnen wij weer onze welbekende open dag gaan houden!