Hoger komen in Google doe je zo

Zie jij de waarde in van het hoger komen in Google? Dan heb je jezelf mogelijk afgevraagd: hoe kom ik bovenaan bij Google? Maar om die vraag goed te kunnen beantwoorden. Moet je eerst weten hoe zoekmachine optimalisatie in z’n werk gaat.

Zo gaat zoekmachine optimalisatie in z’n werk

Wil je jouw website hoger laten komen in Google? Dan kun je ervoor kiezen om dit proces uit te besteden bij een marketingbureau. Je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Maar dan heb je wel de juiste kennis en ervaring nodig. Wanneer je het op de verkeerde manier uitvoert, kun je niet alleen je investering kwijtraken. Maar is het ook mogelijk dat je website nooit meer vindbaar zal zijn in Google. Google kan namelijk een straf geven en je website verwijderen uit de zoekresultaten. Wanneer Google erachter komt dat je tactieken gebruikt die niet toegestaan zijn, zullen ze ingrijpen en je een straf geven.

Daarom is het belangrijk dat je zoekmachine optimalisatie op de juiste manier gaat uitvoeren. Een marketingbureau heeft de kennis en ervaring om een goede strategie voor je op te stellen. Zo kunnen de meest interessante zoekwoorden voor je vinden. Interessante zoekwoorden hebben een hoog zoekvolume, de juiste zoekintentie en concurrentie waar je tegenop kunt boksen. Het zoekvolume geeft aan hoeveel mensen er zoeken op een bepaald woord en je wilt dit natuurlijk zo hoog mogelijk hebben. Maar hierbij is het ook belangrijk dat de intentie juist is. De intentie geeft aan wat de zoeker wilt bereiken met de zoekopdracht. En jouw content moet kunnen voorzien in de behoefte van de zoeker.