Jaagers.com realiseert een Magento webshop die werkt

Het ontwikkelen van een Magento webshop is een van de kernactiviteiten van Jaagers.com. Jaagers heeft jarenlange ervaringen met het ontwikkelen van Magento webwinkels. Jaagers kan u op dit gebied op verschillende manieren van dienst zijn.

Jaagers.com helpt met het opzetten van een strategie voor een webwinkel

Een webwinkel is eigenlijk precies hetzelfde als een ‘gewone’ winkel. Zonder een goede strategie ben je nergens. Het is voor Jaagers.com dan ook extreem belangrijk om te weten wat de wensen van haar klanten zijn. De kennis die Jaagers van de e-commerce markt heeft combineert zij vervolgens met de wensen van de klant. Deze combinatie wordt vervolgens omgezet in een strategie die moet leiden tot een succesvolle webwinkel.

Realisatie van de strategie door Jaagers.com

Uiteindelijk is enkel een strategie waardeloos. Jaagers realiseert de strategie die is uitgezet. In veel gevallen zal een webshop worden ontwikkeld die draait op Magento. Jaagers realiseert een design dat aansluit bij de uiteengezette strategie. Onze e-commerce ontwikkelaars passen, indien nodig, Magento zo aan dat de webwinkel volledig aansluit bij de wensen van de klant.

Intergratie van Magento met andere platformen

Om optimaal gebruik te maken van de webwinkel kan Jaagers.com de webwinkel koppelen aan moderne sales platformen. Na realisatie van de webwinkel is onze specialistische support afdeling uiteraard beschikbaar om eventuele problemen op te lossen en verbeteringen door te voeren. De mate waarin een klant behoefte heeft aan support verschilt natuurlijk. Daarom biedt Jaagers ook op het gebied van support maatwerk aan. Zo realiseren we samen de beste oplossing.