Kopiëren zonder problemen: lease een kopieerapparaat

Als zzp’er wil ik me richten op de inhoudelijke kant van mijn werk. Dus wil ik probleemloos kunnen kopiëren voor de workshops die ik geef. Zo hoef ik geen grote investering te doen, en heb ik toch altijd een up-to-date machine klaar staan. Zo zag ik dat je een kopieerapparaat leasen kan. Dat is fijn want in mijn bedrijfje is het belangrijk om altijd hoge kwaliteit afdrukken beschikbaar te hebben. Drukwerk is geen optie omdat mijn materiaal meestal pas op het laatste moment beschikbaar is; of zelfs nog tijdens workshops geproduceerd moet worden. In deze snelle tijden kan ik daarmee ook de laatste informatie meenemen en flexibel zijn met de inhoud.

Altijd goede kopieën

Bij mijn workshops zijn duidelijke en kwalitatief goede handouts heel belangrijk. De deelnemers van de workshop kunnen zich richten op de inhoud zonder uitgebreid aantekeningen te hoeven maken. En de goede kwaliteit van de afdrukken is tevens een visite kaartje voor mijn bedrijf.

Mocht er een probleem zijn dan kan ik altijd terecht bij de lease maatschappij. Ze hebben het apparaat aangepast en ingesteld naar mijn wensen. Hun service contract dekt alle kosten van onderhoud en service van mijn kopieerapparaat. Ook fijn dat ik geen grote uitgaaf ineens hoef te doen om toch het allernieuwste apparaat op mijn kantoor te hebben staan; een maandelijks lease bedrag is genoeg. Ik vind het ook prettig dat het lease contract ieder jaar aangepast kan worden.