Led tl verlichting

Led tl

Led tl verlichting wordt vandaag de dag steeds meer gebruikt. Behalve dat deze lampen bijzonder goed licht geven, heeft het een zeer laag energieverbruik. Vooral bedrijven met veel lampen in hun magazijn of op de werkvloer kunnen hiermee flink op de kosten besparen.

Lumeco is een bedrijf die deze lampen en veel andere soorten leveren. Zij zijn als het ware de totaalleverancier van zakelijke LED verlichting. Het is hier ook mogelijk om een volledige ontzorging aan te vragen. Hiermee wordt niet alleen de levering van de lampen mee bedoeld, maar ook advies over de lampen, begrotingen over bepaalde projecten en natuurlijk de service en de onderhoud van deze lampen.

Armituren laten ombouwen

Zorg voor meer licht met een Led tl verlichting

Nieuwe verlichting aanschaffen voor jouw bedrijf doe je niet zomaar even. Je moet er namelijk rekening mee houden dat niet alleen de lampen vervangen moeten worden, maar ook de armaturen. Vaak is het mogelijk om de bestaande armaturen aan te passen of om te bouwen. Bovendien krijg je ook nog eens 7 jaar garantie op deze aanpassingen van de armaturen. Dat scheelt natuurlijk heel wat geld. Want de aanschaf van een nieuw model kan best prijzig zijn.

Lumeco is een bedrijf die niet alleen goede verlichting en diensten kan leveren, zij kunnen ook bijzonder goed advies geven over de aanschaf van deze lampen. Neem daarom eerst contact op met dit bedrijf, wanneer je van plan bent om over te gaan op led verlichting.