Linkedin adverteren goed gedaan

Als je niet tevreden bent met de klanten die je binnenhaalt onlangs al je campagnes, dan is het tijd om Linkedin adverteren is te proberen. Linkedin is perfect voor het vinden van nieuwe samenwerkingen met andere bedrijven en het vinden van nieuwe werknemers. Linkedin is een plek waar je heel eenvoudig vanuit je eigen account kunt adverteren. Hoe groter je bedrijf is hoe eenvoudiger. Dit komt omdat mensen je al volgen. Hoe zorg je als klein bedrijf dat mensen je gaan volgen? Dat is een goede vraag die de mensen van Lin Leads voor je kunnen beantwoorden. Lin Leads is namelijk een bedrijf vol met experts die je alles kunnen vertellen over Linkedin. Ze hebben verschillende cursussen voor je sale team om te leren over Linkedin en wat Linkedin voor effect op je bedrijf kan hebben.

De cijfers

Als je Linkedin adverteren doet reageert 90% van de beslissers niet met een telefoongesprek. 75% van de kopers gelooft niet dat de verkoper hun business begrijpt. 50% van de aankopen gaan aan je voorbij waneer je niet de eerst verkoper bent en 20% van de beslissers veranderen ieder jaar van baan. Deze cijfers zijn veel te hoog en kunnen veel lager door de trainingen van Lin Leads.

Wat vinden klanten

De meeste mensen die cursussen van Lin Leads hebben gevolgd zijn erg tevreden en zien echt een stijgende lijn in hun klanten die afkomstig zijn vanuit Linkedin. Dit is natuurlijk fijn om te zien als bedrijf. Dat als je een investering doet hij ook goed uitpakt.