Maak je eigen ontwerp raamsticker

stickers

Vaak zit je bij een raamsticker vast aan bepaalde patronen welke al voorgedrukt zijn in de sticker. Bij stickerkoning.nl kun je een eigen ontwerp kiezen bij het stickers bedrukken. Het bedrijf heeft werkelijk alle soorten stickers die je maar kunt bedenken, van stickers voor je raam thuis als stickers op een rol. Op de website ontwerp je zelf je eigen stickers, doe creatief met afbeeldingen, letters en kleuren om de sticker te maken die jij wenst. Ook zijn het gebruik van kleuren natuurlijk mogelijk. 

stickers

Vrij om te ontwerpen wat je wilt

Heb je bepaalde eisen aan een sticker in de vorm van het ontwerp, of formaat en kleur dan kun je deze geheel zelf ontwerpen. Stickers bedrukken is nog nooit zo eenvoudig geweest, tot in detail kun je zelf een leuk ontwerp maken. Verschillende soorten stickers kunnen worden bedrukt, en bijna ieder ontwerp is mogelijk om te laten maken. Heb je voor je sticker een beschermlaag nodig omdat deze in de zon hangt? Ook dat is bij de stickerkoning geen probleem, er zijn verschillende soorten beschermlagen.

Zowel zakelijk als particulier

Niet alleen bedrijven maken gebruik van stickers bedrukken, ook particulieren weten er steeds vaker gebruik van te maken. Omdat er gebruik kan worden gemaakt van verschillende soorten stickers vind je altijd wel een exemplaar die bij je past, of deze nu voor een woning, winkel of kantoorpand is. Met ruim dertig jaar ervaring weet de stickerkoning precies wat er moet gebeuren om de perfecte sticker als eindresultaat te krijgen. Twijfel je of je ontwerp goed is nadat je het hebt ontworpen of heb je andere vragen kun je altijd contact opnemen met de specialisten.