Meer ruimte zonder verhuizen

In de loop der jaren komen veel bedrijven ruimte te kort, ze zijn uit hun jasje gegroeid en de mogelijkheden om uit te breiden is er niet meer. Dan komt een magazijnvloer zeer goed van pas, een vloer op hoogte waar je al je materialen en producten op een veilige manier op kunt slaan. Alle vloeren van Plusm2 voldoen aan de strenge veiligheidseisen die er aan een vloer worden gesteld. Ook voor personen is de vloer veilig toegankelijk en te bereiken, voor de prijs hoef je het niet te laten, de vloeren zijn namelijk zeer voordelig geprijsd.

Magazijnvloer

Vloerafwerking

Bij de afwerking van de vloer is er ook gedacht aan het gebruik en onderhoud ervan. Een magazijnvloer is voorzien van spaanplaat met een bovenzijde die naturel is en 38mm dik. Je kunt met een pompwagen eenvoudig op de vloer rijden, de vloer is berekend op de belasting. Met messing en groef worden de vloerplaten aan elkaar verbonden met elkaar, de bovenlaag is slijtvast met de waarde AC10. Omdat de vloerdelen aan elkaar zijn bevestigd is de vloer extra sterk door de belasting die wordt overgedragen.

Magazijnvloer

Veilig op hoogte werken

Gaan er ook personen op de etagevloer werken dan is het belangrijk dat zij niet alleen veilig de werkvloer bereiken, maar ook veilig werken op hoogte. Plusm2 heeft ook alle materialen om ervoor te zorgen dat je personeel veilig werkt, bordessen om de vloer te bereiken inclusief trap. Leuningen om te zorgen dat er geen personen naar beneden vallen tijdens het werk. Rijden er voertuigen onder de vloer door dan hebben we ook kolom beveiligingen zodat de constructie niet kan worden geraakt.