presentatiewand mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden van een presentatiewand laten maken?

Met een presentatiewand kunt u zeer effectief uw bedrijf of producten presenteren op beurzen, evenementen of in uw eigen kantoorruimte. De wand kan helpen om uw merk te versterken en uw boodschap over te brengen op een visueel aantrekkelijke manier. Als u overweegt om een presentatiewand te laten maken, zijn er verschillende mogelijkheden. We presenteren ze hieronder in een ‘heel gewone tekst’.

Afmetingen en vorm

Wilt u een presentatiewand laten ontwerpen? Dan heeft u de keuze uit verschillende afmetingen en vormen. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor een presentatiewand die past bij het of maat uw stand of kantoorruimte. Ook leuk is kiezen voor een wand met een ongebruikelijke vorm om de aandacht te trekken.

Welk materiaal kiest u?

Presentatiewanden kunnen gemaakt worden van materialen als pvc, textiel en karton. Elk materiaal heeft zo zijn voordelen en nadelen. Het is belangrijk om goed te bedenken welk materiaal het beste past bij uw beurswand ideeën en uw bedoelingen. Pvc is bijvoorbeeld een duurzaam en waterdicht materiaal, terwijl textiel zorgt voor een mooie afwerking en zeer licht van gewicht is.

Grafische mogelijkheden

U kunt uw presentatiewand ‘afkijken’ van uw eigen grafische bedrijfsontwerp. Sterker nog; dat is aan te raden! U kunt bijvoorbeeld uw logo, foto’s, afbeeldingen of teksten gebruiken om uw merk te versterken en uw boodschap goed over te brengen.

Verlichting

Maak uw presentatiewand aantrekkelijker met verlichting. Zo kunt u kiezen voor binnenverlichting die de wand van binnenuit verlicht, of voor externe verlichting die gericht is op de wand van buitenaf.

Draagbaarheid

Als u uw presentatiewand op verschillende locaties en beurzen wilt gebruiken, is kiezen voor een wand die draagbaar is en gemakkelijk te monteren en demonteren het beste wat u kunt doen. Snel opzetten en afbreken is dan geen issue meer. Wilt u meer tips voor zakelijke benodigdheden? Klik dan op deze link.