Op zoek naar een zeecontainer?

Een zeecontainer is een product dat op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Zo is natuurlijk de meest voorkomende manier transport over zee, op een groot tankschip met 1000 andere containers opgestapeld. Maar ook bieden wij containers aan voor verhuur, die u kan gebruiken om een gemakkelijke mobiele werkplaats neer te zetten bij bijvoorbeeld een tijdelijk renovatieproject of een bouwplaats. Ook kunnen zeecontainers dienen als een besturingsruimte of ondersteuningsconstructie. Zeecontainers bieden veel andere toepassingen aan dan alleen het vervoeren van producten. Neem dus snel contact op over de opties, of neem een kijkje op onze website en bekijk de mogelijkheden!

BD containers: Voor uw zeecontainer

De eerste vraag die natuurlijk opkomt is, wat kost een zeecontainer? De prijs van een nieuwe zeecontainer is gemiddeld €3500,-. Na een jaar zakt de waarde naar ongeveer €2700,-. Bent u van plan om over een lange periode een zeecontainer te gebruiken? Dan bent u natuurlijk beter af om een zeecontainer te kopen. Voor korte termijn is huren een betere optie. 

De prijs van een zeecontainer hangt af van bepaalde factoren:

  • Wilt u de zeecontainer kopen of huren
  • Welke maat container
  • Gebruikt of nieuw
  • Modificatie in de zeecontainer?

De huur van een zeecontainer hangt erg af van de huurperiode. De kosten van de huur over een periode van een jaar bedraagt gemiddeld €1,50 per dag. Hierbij gaan we uit van een 20ft container van 2 jaar. Bedenk goed welke maat container u nodig heeft, wat de kosten zijn, en hoe lang u van plan bent de container te gebruiken.

Wilt u uw container modificeren tot een beveiligingsruimte? Of een tijdelijke werkplaats? Dan horen wij dit graag! De extra kosten zijn helemaal afhankelijk van welke wensen u heeft met de container. Indien u een idee heeft, neem graag contact op! Wij zijn niet bang voor uitdagingen. 

Het kan soms aantrekkelijker zijn om een zeecontainer te kopen. Over een korte periode tijd is huur beter. Daarom is het belangrijk dat u met ons rekenvoorbeeld uitzoekt welke keuze beter is. Komt u er niet uit? Dan helpen wij bij BD containers u graag met het uitrekenen van de prijs, om zo de beste optie in kaart te brengen. 

Waarom BD containers?

Bij BD containers is service belangrijk, en wij hopen dat u als klant dit ook zeker ervaart. Zo leveren wij uw container binnen 4 uur, en gaan wij voor compleet persoonlijk en snel contact via Whatsapp. Ons bedrijf is ISO en CSC-gecertificeerd, en bied een scherp geprijsde oplossing voor uw containerprobleem. Binnen een uur krijgt u de offerte opgestuurd, zodat u gemakkelijk de keuze kan maken. 

Bekijk nu snel ons aanbod aan containers op onze website, en neem gerust contact op over enige modificaties die u in gedachten heeft. Een zeecontainer is de perfecte oplossing voor een tijdelijke werkruimte, of een makkelijk te plaatsen beveiligingssysteem. 

Wij bieden 8ft containers, 10ft containers, 20ft containers en 40ft containers. Deze containers zijn zowel voor huur, als voor verkoop. Zoekt u dus een goede tijdelijke oplossing voor een ruimte die makkelijk te transporteren is? Neem dan gerust een kijkje op de website, of neem contact op!