Pallets zijn te zwaar

AGV 4

We kennen het wel. Je moet iets verplaatsen wat veel te zwaar is en het lukt je niet zelf. Hiervoor kan je ook de AGV palletmover gebruiken. Deze is ontwikkeld om snel en automatisch pallets te verplaatsen. Ook is het efficiënt omdat je het zelf niet hoeft te tillen. Maar je ook niet in een karretje naar de pallets hoeft te rijden en ze zelf om te tillen met behulp van een machine. Bij deze palletmover heb je niet eens een mens nodig. Je laat hem zelf heen en weer rijden en doet het werk. Het scheelt ook tijd want nu kan de medewerker een ander klusje doet terwijl de pallets worden opgehaald.

Het zit in de naam

Pallets zitten al in de naam, maar je kan er zoveel meer mee. Je kan de palletmover ook gebruiken om andere spullen mee te verplaatsen. Je kan hem verzetten en er andere dingen op zetten om te verplaatsen. Het maakt dus eigenlijk helemaal niet uit of je er pallets mee vervoert of niet. Het gaat erom dat je hem gebruikt en hem ook efficiënt kan gebruiken. Je kan er bewijs van spreken nog een mens mee verplaatsen. Als je doorgeeft aan het systeem wat je nodig hebt zal het voor je worden opgehaald.

AGV werkt goed

AGV is een systeem dat goed werkt bij bedrijven. Vooral de bazen zijn er tevreden over omdat er veel meer kan gebeuren op een dag. Niet alleen de kracht van mensen worden gebruikt maar ook van de automatische voertuigen. Zo kan er dus twee keer zoveel werk gebeuren op de werkvloer zonder dat er twee keer zoveel mensen moeten worden uitbetaald. Wel zijn de overtuigen natuurlijk niet gratis. Maar eenmaal eentje aangeschaft is genoeg om zeker een jaar vooruit te kunnen. En dat scheelt nogal wat lonen die ze zouden moeten uitbetalen.

Woorden: 310

https://wewo-techmotion.com/nl/oplossingen/automatic-guided-vehicle/agv-types/agv-palletmover

Tekst 4:

Zoekwoord: AGV systeem