Pfaff Industriële Naaimachine

Iedere schoenmaker heeft een goede naaimachine nodig. Niet alleen in een industriële naai studio staan Pfaff Industriële Naaimachine maar ook veel eenmanszaken zoals ik maken hier gebruik van. De naaimachine is erg geschikt voor het naaien van verschillende leersoorten en ook voor stof. Zelf maak ik dagelijks gebruik van de naaimachine en ik moet zeggen dat hij zelfs na een half jaar bijna dagelijks gebruik nog uitstekend werkt. Veel van mijn collega schoenmakers hebben ook de Pfaff in bezit en ook van hen heb ik over deze naaimachine nog nooit een negatief woord gehoord. Voor iedereen die met zwaardere stoffen werkt is de Pfaff Industriële naaimachine aan te raden.

 De must voor iedere schoenmaker

Als schoenmaker wil je natuurlijk ook werken met de beste producten. Zorgen dat de persoon naar huis gaat met schoenen welke gemaakt zijn en nog heel erg lang mee zullen gaan. De Pfaff Industriële naaimachine werkt hetzelfde. Het is een bekende naaimachine waarvan iedereen weet dat hij goed werkt en ook nog lang mee zal gaan. Bij Habraken kon ik goed terecht voor advies over een nieuwe naaimachine voor mij als schoenmaker. De website is erg uitgebreid en ook is er altijd een persoon bereid om je te voorzien van het beste advies. Ik hoop zelf nog lang gebruik te kunnen maken van de Pfaff.