Recruitment4you is de beste matchmaking website voor organisaties en professionals !

Recruitment4you is een ideale website die ervoor zorgt dat bedrijven en professionals met elkaar in contact komen. Maar hoe doen wij dat? Dat lees je hieronder.

Hoe doen we het ?

Recruitment4you maakt gebruik van een unieke methode om de organisatie en professional aan elkaar te connecten. We doen dat met een dm methode: Dit houdt in dat we de zelfkennis optimaal benutten van de eigenschappen en talenten van de kandidaat. Met de eigenschappen en de talenten zorgen we ervoor dat dit in kaart wordt gebracht met een interview en Pre-Selectie Scan. De Pre-Selectie Scan zorg ervoor dat het zijn doeltreffende Cultuur talenten scant en dat de organisatie in het licht komt.

Met wat doen wij het ?

Wij als Recruitment4you vertrouwen op onze combinatie van de geavanceerde software en onze specialistische kennis van ons systeem ( Shelia van der Meeren ). Zonder Shelia zouden we niet ver kunnen komen, sinds 2009 is ze succesvol bezig met de arbeidsmiddelen, werving en de selectie het bureau ( Recruitment4you)

De competenties, soft en hard skills

Wij hopen dat de vorm van recruitment het bedrijfsleven zal omarmen. Hiermee willen we dat het massaal ingezien wordt, dat naast harde skills ( diploma’s ), natuurlijke competenties van kandidaten zich hechten aan positieve eigenschappen. Op deze manier proberen we het beste uit ieder mens naar boven te kunnen halen. Door deze positieve eigenschappen willen we ervoor zorgen dat de kandidaat een vaste, tijdelijke of interne baan bij de organisatie en er gemotiveerd werkt.