Relatiegeschenken, geef een leuk presentje weg!

Er hoeft niet altijd een reden te zijn om iets aan een klant of zakenrelatie te geven, juist die onverwachte momenten dat je een leuke gift weggeeft maakt dat dit erg gewaardeerd wordt. Met de feestdagen worden relatiegeschenken verwacht, maar als je zomaar een paraplu met een leuke tekst of afbeelding geeft ziet niemand dit aankomen. En onbedoeld maak je toch ook weer een beetje reclame voor je bedrijf, hoe meer hoe beter want het kan geen kwaad. Bij lavistarelatiegeschenken.nl heb je een zeer ruim assortiment aan leuke cadeautjes die je kunt geven.

Voor iedere branche geschikt

Wat voor winkel of bedrijf je ook hebt, relatiegeschenken zijn er voor alle sectoren. Het is ook altijd leuk om bij een bepaalde bestelling een kleine attentie cadeau te doen, je kunt iets geven wat in de lijn ligt van de bestelling maar iets totaal anders is ook erg leuk om te geven. Zolang er maar een leuke tekst of afbeelding op staat komt de boodschap wel over, ieder presentje kun je laten bedrukken met de leukste afbeeldingen. Door speciale technieken is dit mogelijk in een kleur, maar ook in meerdere kleuren hoe klein de opdruk ook is. 

relatiegeschenken

Perfect voor de winkel

Heb je een winkel en wil je klanten laten weten dat je het waardeert dat zij een bestelling doen of iets komen kopen in de winkel, waarmee kun je dit beter doen dan met relatiegeschenken. Doe de kleine geschenken bij een bestelling, en geef ze ook in de winkel als er iets wordt gekocht. Op deze manier ben je direct dankbaar naar de klant toe, en wie weet komt de klant door dit kleine gebaar ook wel direct terug naar je winkel. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want de geschenken zijn voordelig geprijsd, en hoe meer je er neemt hoe voordeliger ze worden.