Start nu met de opleiding Basiskennis Calculatie

Wil jij je rekenkundige vaardigheden verbeteren, start dan met de opleiding Basiskennis Calculatie. Bij Fabius Opleidingen kun je terecht in heel Nederland. Het is een korte cursus van acht lessen, die in de ochtend of avond worden gegeven. Voor iedereen geschikt met een administratieve functie, al dan niet in de financiële wereld. Maar ook voor geïnteresseerden die bijvoorbeeld meer willen weten over financieel economische grondslagen. Ook is er de optie om de opleiding Boekhouden te doen. Beide zorgen voor een stevige basis als je straks wilt solliciteren voor een financiële functie.

Wat ga je leren?

De opleiding Basiskennis Calculatie (BKC) bestaat uit een aantal onderdelen. Er zal ingegaan worden op de huidige handel en koop en verkoop. Wat zijn elementaire en interest-berekeningen en hoe voer je die uit? Hoe maak je de juiste diagrammen, bijvoorbeeld voor verschillende verzekeringen? Daarbij wordt er ook ingegaan op de rol van duurzaamheid.

Je krijgt klassikaal les, waarnaast je natuurlijk enig huiswerk zult moeten doen. Er is geen vooropleiding nodig. Wel is het handig als je bekend met het computerprogramma Excel. Tijdens de studieperiode word je voorbereid op het examen.

www.fabiusopleidingen.nl

Niemand is te oud om te leren! Fabius Opleidingen bestaat al jarenlang en is een erkend bedrijf. Vele mensen hebben hier hun diploma al behaald. Het slagingspercentage ligt hoger dan landelijk gemiddeld. Altijd een locatie in de buurt, waar je als cursist eenmaal per week heen gaat. Persoonlijk lessen tijdens een klassikale ochtend. Fabius Opleidingen heeft de ervaring om jou klaar te stomen voor een examen. Op naar dat papiertje wat voor verandering in leven gaat zorgen. Meer weten? Kijk dan op: www.fabiusopleidingen.nl/opleidingen/basiskennis-calculatie-bkc.