Tekstbureau in Dordrecht heet Stentor

tekstbureau in Dordrecht

Het beste tekstbureau in Dordrecht is Stentor. Uit eigen ervaring kan ik hier namelijk over meepraten. nadat ik al een tijd op zoek was naar tekstbureau in Dordrechteen bedrijf die mij kon helpen, ben ik hier terecht gekomen. Al een tijd was ik op zoek naar een bedrijf die mij kon helpen met mijn web teksten. Op de één of andere manier waren deze niet pakkend genoeg om te lezen. Achteraf was mijn hele opbouw van deze site niet goed. Zo had ik de verkeerde foto’s gebruikt en de tekst las niet fijn. 

Na een afspraak met een medewerker van Stentor te hebben gemaakt, kon ik mijn wensen duidelijk maken. Hiervoor had ik wel wat ideeën, maar toen ik daar daar aanwezig was, vielen deze allemaal in het water. Op dat moment kreeg ik mijn ogen open, hoe je werkelijk een website moest maken.

Het tekstbureau in Dordrecht heeft een zeer mooie website gemaakt

tekstbureau in DordrechtNiet alleen heeft het tekstbureau in Dordrecht een zeer mooie website voor mijn bedrijf ontworpen, maar nog veel meer. Want tijdens mijn gesprek kwam naar voren dat de Stentor, zo heet dit bedrijf, veel meer voor mijn zaak kon betekenen. Zij schrijven  zeer pakkende en foutloze teksten voor folders of brochures. Vooral het foutloze is van groot belang. Je moet er toch niet aan denken dat er een folder met de naam van jouw bedrijf op de markt komt met fouten in de tekst. De klanten zien die folder dan niet, maar wel de spelfouten. Meteen zal de aandacht alleen maar hier naar uit gaan. 

Inmiddels hebben wij een zeer mooie website met een zeer pakkende informatie hierop. Alles is in zeer duidelijke taal geschreven en daar zijn wij enorm blij mee. Inmiddels laten wij ook een site in het Spaans maken, want hier is ook veel vraag naar.