Veiligheid boven alles

Veiligheid is ontzettend belangrijk. Niet voor niets zijn er experts op het gebied van veiligheidskunde. De experts hebben jarenlang ervaring en helpen jou graag met jouw plannen. Wil je graag hulp bij het opstellen van risicoanalyses en advies in het maken van veiligheidsplannen? De professionals in veiligheid beschikken over de juiste kennis en zijn specialisten in hun vakgebied. Je kunt dan ook met een gerust hart vertrouwen op het juiste advies. Ook wanneer je je veiligheidscultuur wilt verbeteren, kun je zeker terecht bij G4S.

Verschillende disciplines
In de veiligheidskunde kent G4S verschillende professionals. De Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) signaleert onveilige en ongezonde situaties wat betreft de veiligheid op jouw werkplaats en adviseert over praktische oplossingen. Een MVK is eigenlijk een coördinator, adviseur en stimulator over de veiligheid ineen. Hierdoor kun je rekenen op een breed en passend advies. De Veiligheidscoördinator (TMB, ook wel de HVK) zorgt ervoor dat het bouwproject veilig verloopt en dat de constructie is voorzien van de juiste veiligheidsvoorzieningen.  Wil je zeker zijn dat je bedrijf of organisatie helemaal veilig? Ook is het belangrijk om te weten of je bedrijf of organsatie voldoet aan de meest recente regels die gemaakt zijn op het gebied van (brand)veiligheid en gezondheid. De QHSE-professionals van G4S helpen jou graag verder.

Professionele hulp
De experts zorgen voor de verbinding van wetten en regels naar jouw praktijk en doen onderzoek naar wat essentieel is om incidenten te voorkomen. Niet alleen zijn de experts er voor de preventie, ook voeren zij een systematische incidentenanalyse uit mocht dat nodig zijn. Onderzoek gaat op een methodische en gevalideerde manier, waardoor oorzaken van incidenten kunnen worden achterhaald. Op grond van de gemaakte analyse kunnen maatrelen genomen worden om herhaling te voorkomen.