Vergaderruimte Utrecht met faciliteiten

Voor externe vergaderingen kun je bij Mereveld een prima vergaderruimte Utrecht huren. Bij Mereveld zijn alle faciliteiten aanwezig voor een productieve vergadering. Daarbij moet je niet alleen denken aan draadloos internet, whiteboards, beamers en laptops om presentaties te houden. Een vergaderruimte Utrecht bij Mereveld is door de inrichting ook geschikt om er workshops te organiseren. Het meubilair is in allerlei vormen neer te zetten voor maximale interactie tussen de deelnemers. Wie meerdere vergadersessies achter elkaar wil houden heeft de gelegenheid om tussentijds iets te eten of drinken. Dat kan een lunch, een tussendoortje of een diner zijn. Alles is mogelijk, mits dat vooraf wordt overlegd.

Vergaderruimte Utrecht in een mooie omgeving

Vergaderen is een kwestie van langdurig goed geconcentreerd blijven. Na een aantal uren is dat moeilijk, vooral als de gesprekken niet verlopen zoals je dat zou willen. Het helpt enorm om tussentijds een kleine wandeling te maken. De vergaderruimte Utrecht Mereveld ligt in een prachtig landelijk gebied met een rijke historie. Mereveld is 130 jaar geleden ontstaan als veeboerderij. Hoewel het veebedrijf al jaren geleden is opgeheven is de boerderij, waarin de vergaderruimte Utrecht is gevestigd, nog steeds een rustgevende plek. Een wandeling rondom de gebouwen of in de natuurlijke omgeving helpt om de zinnen even te verzetten.

Mogelijkheden voor teambuilding

Met name bij vergaderingen tussen de personeelsleden van een bedrijf wordt veel aandacht geschonken aan luxe en ontspanning. Naast de besprekingen in de vergaderruimte Utrecht kan Mereveld ook helpen om allerlei ontspannende activiteiten te organiseren. Op die manier leer je je collega’s op een andere manier kennen. Vaak zal je door deze activiteiten ook eens met hen over andere dingen praten dan over werkgerelateerde zaken. Op die manier helpt zo’n inspirerende dag in een vergaderruimte Utrecht om de relatie met je collega’s te bevorderen.