Voor Epson inkt moet je bij Inktdruppel zijn

Epson inktpatroonEr is niets vervelender als wanneer je op het kantoor geen inkt hebt. Veel bedrijven bestellen dit vaak automatisch. Zo bestellen zij bijvoorbeeld elke maand zwarte inkt en om te twee maanden kleur inkt. Op deze manier kan het dus voorkomen dat je zonder één van die twee komt te zitten. Gelukkig heb ik een bedrijf gevonden waarbij je inktpatronen kunt bestellen die snel geleverd worden. Op deze wijze kom je dus nooit droog te staan, vooral niet als ik mijn Epson inkt bestel. De firma heet Inktdruppel een heeft een gelijknamige site. Het fijne aan dit bedrijf is dat zij jou echt als partner zien. Je bent hier niet zo maar een nummer waarbij jij een bestelling pleegt. Ook geven zij hun klanten vaak goede kortingen. Wanneer je bijvoorbeeld bulk inkoopt of wanneer je het huismerk koopt.

Epson inkt of huismerk

inktdruppel.nl

Omdat ik nu al jarenlang Epson inkt bestel en steeds goede aanbiedingen zie op inktdruppel.nl ben ik aan het twijfelen om over te stappen. Vandaar dat ik vorige week ook het merk Brother besteld heb. Dit is dus hun huismerk. Ik heb inmiddels al meerder printjes moeten maken en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ik kan het verschil in vergelijken met Epson nauwelijks zien. Vooral in de portemonnee scheelt dit een hoop. Op deze wijze kan ik het geld mooi ergens anders voor gebruiken.

epson inkt