Waar kun je een hoogwerker huren?

Transport

Wil je een hoogwerker huren? Dat is wat lastiger dan het lijkt. Het is namelijk een flink gevaarte dat vervoerd moet worden. Met een hoogwerker kun je echter een stuk makkelijker en veiliger op hoogte werken dus het is vaak wel de moeite waard om een hoogwerker te huren.

Hoogwerker huren

Hoogwerker huren bij gespecialiseerd bedrijf

Voor mijn bedrijf wilde ik ook een hoogwerker huren. Via via kwam ik terecht bij RvH Dienstverlening in Barendrecht. Hier kun je niet alleen terecht voor het huren van de hoogwerker, zij verzorgen ook het hoogwerker transport. De machines kunnen snel geleverd worden op elke locatie in Nederland of zelfs Europa. RvH heeft zelf chauffeurs in dienst die speciaal opgeleid zijn om dit hoogwerker transport uit te voeren. Zij hebben ook ter plekke een instructie aan ons gegeven over het gebruik van de hoogwerker.

Werken op hoogte

RvH Dienstverlening

Voordat ik ging huren heb ik eerst contact opgenomen met RvH dienstverlening. Ik wist namelijk niet welke hoogwerker ik nodig had. Tijdens het gesprek hebben ze doorgevraagd over de klus waarvoor ik een hoogwerker wilde huren. Niet alleen over de hoogte maar ook over de omgeving waar de hoogwerker zou komen te staan. Zo kregen zij een goed beeld over de situatie en kreeg ik een passend advies op maat. Dit resulteerde in een hoogwerker die prima past bij de klus. Ook was ik erg tevreden over de staat van de hoogwerker. Deze was in prima conditie en voldoet aan alle eisen en regels. Dat is natuurlijk ook wel nodig omdat een onveilige hoogwerker voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Je kunt bij RvH Dienstverlening ook andere machines huren. Voor meer informatie kun je altijd op de website kijken. Daar vind je een overzicht van alle diensten. Voor de huur van een hoogwerker zou ik rechtstreeks contact opnemen omdat je dan direct advies krijgt.