Wil je graag koolstof kopen?

Als je er over denkt om koolstof te kopen dan kan je bij compositesplaza.com terecht. Op deze website kan je verschillende soorten koolstofweefsels vinden. Deze variëren niet alleen in maat, maar ook in gewicht en allerlei patronen.

Aanbod van koolstofvezel op internet
De website biedt twee soorten banden aan, de Uni-directionele en de Bi- directionele. Bij een Uni- directionele band zijn de koolstof tapes opgebouwd uit lange in de lengterichting georiënteerde koolstof vezelbundels. Deze worden in de dwarsrichting samengehouden door weinig dunne garens. Deze garens zijn meestal gemaakt van E- glas of polyester. Bij een Bi- directionele band is de koolstof tape ook in de lengte georiënteerd maar worden ze bij elkaar gehouden door een dikker garen van koolstof. De toepassing van deze banden is vooral voor specifieke plaatsen waar voor versteviging in een bepaalde richting nodig is. Verkrijgbare maten zijn voor de Uni- directionele banden: 125, 220, 250, 300, 330, 340 en 380 g/m2 en de Bi- directionele banden: 200, 250, 370 en 525 g/m2. De bandbreedtes variëren van 10, 25, 30, 40, 50, 65, 75, 100 tot 150 mm. Deze banden hebben zoals aangegeven ook verschillende patronen. Hierbij valt te denken aan een patroon met diamanten, lijnen, vierkanten en vissengraten. Doordat je verschillende patronen hebt is het mogelijk om jouw product een unieke uitstraling te geven.

Even een bestelling plaatsen en je kan aan het werk
Als je tot het besluit komt om koolstof te kopen kan je op de website van Composites Plaza gemakkelijk een bestelling plaatsen. Hiervoor hoef je alleen maar in te loggen en producten aan je ‘winkelmandje’ toe te voegen. Uiteindelijk wordt er gevraagd naar je persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer et cetera. Wanneer je dit hebt ingevuld kan je binnen drie tot negen werkdagen je bestelling thuis verwachten. In sommige gevallen kan je natuurlijk niet wachten op je bestelling en heb je het liever sneller in huis. Ook dit is mogelijk alleen dan moet je kiezen voor de ‘express bestelling’. Bij het kiezen van deze optie heb je het product binnen één tot drie werkdagen in huis.