Doos op maat laten maken door Dozenstampers

Dozenstampers

Doos op maatEen doos op maat kun je realiseren bij Dozenstampers.nl. Dit bedrijf is een totaalleverancier en neemt ieder verpakkingsprobleem uit handen. Of je nu op zoek bent naar vouwdozen, kartonnen platen, palletdozen of dozen op maat, dit bedrijf produceert het allemaal. Ook kunnen ze bij jou op locatie komen om je wensen en eisen te bespreken. Zo weet je direct wat er allemaal mogelijk is. Service staat bij dit bedrijf dan ook hoog in het vaandel.

Goede kwaliteit en een scherpe prijs!

Bij een doos op maat laten maken komt redelijk wat kijken. Daarom is het wel zo gemakkelijk om dit proces uit handen te geven. De Dozenstampers.nl is wat dat betreft een uniek bedrijf want ze regelen het complete proces voor jou. Dankzij een moderne golfkarton verwerkingsfabriek kunnen zij al jouw wensen realiseren. Ook ben je gegarandeerd van goede kwaliteit. Ze gebruiken namelijk computergestuurde procescontrole bij het produceren van alle dozen.

DozenstampersDoos op maat online bestellen

Op de website van De Dozenstampers.nl kun je heel eenvoudig jouw doos op maat samenstellen. Je hebt de keuze uit diverse modellen en formaten. Ook kun je zelf de kleur en de kartonkwaliteit bepalen. De kartondikte die je kiest moet zijn gebaseerd op het gewicht dat de doos moet gaan dragen. Hierover vind je meer informatie op de website. Vervolgens zie je al snel hoeveel jouw bestelling gaat kosten. Al vanaf 10 stuks kun je een bestelling plaatsen, dus ook voor kleinere bedrijven is dit een ideale oplossing.

Ik heb onlangs een doos op maat laten maken bij dit bedrijf en ben enorm te spreken over de service. De doos is van goede kwaliteit en erg stevig. Ook hielden zij zich aan de afspraken betreffende de levering. Al binnen een week had ik mijn dozen binnen. Voor betrouwbaarheid en deskundigheid ben je hier dus aan het juiste adres.