VDH safes verkoopt de beste kluizen!

Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte kluis van top kwaliteit? Of heeft u een kluis maar moet deze gerepareerd worden? Dan bent u bij VDH safes aan het juiste adres!

VDH safes houdt zich bezig met de ontwikkeling en de verkoop van kluizen sinds 1957. VDH safes is een van de weinige onafhankelijke producenten van inbraak- en brandwerende kluizen en leveren producten van hoge kwaliteit. Zo is de brandkastenfabriek sinds 1995 gecertificeerd en voldoen alle kluizen aan aan de strenge Europese CEN normeringen. U kunt VDH safes ook wel dé specialist in maatwerk van kluizen en brandkasten noemen!

U kunt voor alle soorten en maten kluizen terecht bij VDH safes. Zij voeren een breed assortiment inbraak- en brandwerende safes die zowel thuis als in uw bedrijfspand zekerheid bieden. Daarnaast bent u ook altijd verzekerd van de all-in garantie die zij bieden. Tenslotte kunt u er ook voor kiezen om een kluis op maat te laten maken.

Tegenwoordig wil iedereen goed beschermd zijn en dus ook zijn of haar spullen. De best mogelijke manier om je spullen te beschermen is in een kluis. Hier heeft VDH safes gebruik van gemaakt en wilt iedereen graag helpen om zijn spullen te beveiligen in een kluis. Alle kluizen van VDH safes zijn van de beste kwaliteit.

Waar is VDH safes gespecialiseerd in?

  • Kluizen op maat laten maken.
  • VDH safes heeft een ruim assortiment aan gebruikte kluizen.
  • Een professionele afdeling om elk kluis probleem op te lossen.