Modular lighting: verlichting trends

modular lighting

Modular lighting is niet meer weg te denken in woningen en panden. In de afgelopen jaren heeft de lampen wereld op zijn kop gestaan. Verschillende creaties zijn toe gevoegd en de mogelijkheden zijn eindeloos. In verschillende werkplaatsen in Nederland word er hard gewerkt aan unieke creaties. Bij Quasar werken ze aan de prachtigste creaties die bekend staan aan Modular lighting. Modular lighting zijn unieke lampen die speciaal op maat gemaakt kunnen worden. U kunt een modular lighting lamp gebruiken als blikvanger in uw entree. U zult versteld staan van de klasse van deze prachtige lampen. Quasar blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van modular lighting. Hierdoor word met regelmaat de collectie vernieuwd en één keer per jaar word de gehele collectie veranderd. Zo kunt u ieder jaar uw hart op halen bij verschillende creaties van wereldberoemde top ontwerpers. De ontwerpen van Quasar zijn uniek en eigentijds. Indien gewenst kunt u uw wensen uitspreken en uw gewenste lamp word speciaal voor u ontworpen.

modular lighting

Modular lighting met LED

Modular lighting word samengesteld met LED verlichting. Quasar werkt al meer dan 10 jaar met deze verlichting en maakt hiermee de prachtigste creaties. Quasar staat bekend om zijn connecties met verschillende dealers en top ontwerpers. De lampen van Quasar worden wereldwijd verkocht. De top ontwerpers werken met onder andere messing, roestvrij staal en aluminium. Hierdoor worden de lampen een ware eye catcher en geniet u iedere dag op nieuw van uw aanwinst. Door gebruik te maken van LED verlichting bespaard u energie. Uw lampen staan 9 van de 10 keer de gehele dag aan. Zeker als u uw modular verlichting in uw pand gebruikt. De LED lampen hebben een veel langere levensduur en kan gemiddeld wel 20 jaar mee!

Meer weten over Quasar?

modular lighting

Bent u benieuwd wat Quasar voor u kan betekenen? Laat u verrassen door de prachtige lampen van dit mooie bedrijf. Quasar is in de markt sinds 1992 en weet als geen ander hoe u zij u van dienst kunnen zijn. Laat u verrassen door de vele creaties in hun winkel. Kan u niet langer wachten? De op de uitgebreid website van Quasar kunt u uw ogen uitkijken. Quasar werkt al meer dan 10 jaar met LED verlichting en ontwerpt zijn eigen lampen in de werkplaats in Nederland. Alle modellen zijn volledig naar uw gewenste maat en kleur op te maken. Heeft u binnenkort een prachtige Modular lighting van Quasar in huis hangen?