Administratie bijhouden

Administratie bijhouden

Veel mensen vinden Administratie bijhouden een vreselijke bezigheid om te doen. Het is een bron van stress, frustratie en irritatie. Want het moet heel nauwkeurig en goed gebeuren. Anders kan alles weer opnieuw beginnen of het levert zelfs problemen op. Ben je helemaal klaar met dit gedoe? Bureau van Doorn- van Dun neemt het graag van je over, jij kan heerlijk relaxen of doorgaan met alle andere bezigheden. Je bent bij dit bedrijf niet gebonden aan een bepaalde termijn. Wil jij de administratie eenmalig laten doen? Geen probleem, maar als je het vaker wilt doen zoals meerdere keren per jaar of zelfs elke maand kan het ook!. Het is natuurlijk alleen maar fijn dat je de diensten zo goed vindt dat je terug blijft komen bij dit bedrijf. Wat natuurlijk ook wel logisch is met deze ontzettend lage prijzen, goede service en het hoge werktempo.

Administratie bijhouden

Mijn ervaring met Administratie bijhouden

Ik ben een grote ramp in het doen van mijn administratie. Niet alleen val ik steeds bijna in  slaap omdat ik het saai vind. Ik snap er ook nog eens helemaal niets van waardoor het alleen maar langer duurt. Zelf ben ik veel te chaotisch voor dit papierwerk, dus toen ik van mijn moeders vriend hoorde dat dit bedrijf jouw administratie voor je doet was ik meteen verkocht. Ik laat mijn administratie nu al zo’n vier maanden doen bij dit bedrijf en ik blijf even blij als toen ik het voor het eerst hoorde. De service is goed, het werk gebeurt snel en goed en de prijs is lekker laag. De vriendelijke medewerkers leggen goed uit als ik vragen heb en verder staan ze altijd klaar met een goed woordje advies. Zeker een aanrader!

Meer weten?

Voor verdere informatie over het bedrijf en de diensten die ze aanbieden kun je contact opnemen met het bedrijf of neem een kijkje op de website. Succes!